Baseline characteristics of Come by Chance Bay, Newfoundland / by J.J. Swiss and J.M. Osborne. : En42-1/5-0-76-9E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.922063&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Environmental Protection Service. Atlantic Region, issuing body. |
---|---|
Titre | Baseline characteristics of Come by Chance Bay, Newfoundland / by J.J. Swiss and J.M. Osborne. |
Titre de la série | [Environmental Protection Service report series] |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | "Surveillance report, Atlantic Region, EPS-5-AR-76-9." Digitized edition from print [produced by Environment and Climate Change Canada]. Includes bibliographical references (pages 60-64). Includes abstracts in English and French. |
Information sur la publication | St. John's, Newfoundland : Environmental Protection Service, [1976] |
Auteur / Contributeur | Swiss, James J., author. |
Description | 1 online resource (viii, 85 pages) : illustrations, maps. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Benthic animals -- Newfoundland and Labrador -- Come by Chance. Water quality -- Newfoundland and Labrador -- Come by Chance. Water quality biological assessment -- Newfoundland and Labrador -- Come by Chance. Petroleum refineries -- Waste disposal -- Environmental aspects -- Newfoundland and Labrador -- Come by Chance. Faune benthique -- Terre-Neuve-et-Labrador -- Come by Chance. Eau -- Qualité -- Terre-Neuve-et-Labrador -- Come by Chance. Eau -- Qualité -- Évaluation biologique -- Terre-Neuve-et-Labrador -- Come by Chance. Pétrole -- Raffineries -- Déchets -- Élimination -- Aspect de l'environnement -- Terre-Neuve-et-Labrador -- Come by Chance. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :