Microwave tempering of butter : an estimate of equipment size and suggestions for operating techniques / G.E. Timbers, D.B. Emmons. : A58-4/516E-PDF

"The application of microwave equipment to the tempering of butter coming out of frozen storage has potential commercial applications. The frozen butter must be tempered, or raised in temperature, to a condition where it can be worked and printed. The time involved in the tempering operation is long, with up to 3 days required if still air warming is used"--Introduction, page [1].

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.922186&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture Canada. Engineering Research Service, issuing body.
Titre Microwave tempering of butter : an estimate of equipment size and suggestions for operating techniques / G.E. Timbers, D.B. Emmons.
Variante du titre Microwave tempering of butter
Titre de la série Contribution ; no. 516
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "Report number 516."
Includes bibliographical references (page 6).
Information sur la publication Ottawa, Ontario : Engineering Research Service, Research Branch, Agriculture Canada, April 1975.
Auteur / Contributeur Timbers, G. E.(Gordon Ernest),1940- author.
Description 1 online resource (7 pages) : charts.
Numéro de catalogue
  • A58-4/516E-PDF
Descripteurs Butter -- Canada.
Beurre -- Canada.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :