A laboratory wiener cabinet / G.E. Timbers, J.G. Caron, C.J. Randall. : A58-4/563E-PDF

"One aspect of the work undertaken at the Food Research Institute is the fundamental study of the influence of formulation changes and the use of various protein sources on the production of wiener products. For the results of this work to be extrapolated to the industrial situation it is necessary to process the material under conditions which can be related to commercial practice. One facility which has not been available to F.R.I. was a suitable cook house in which to process the small lots of wieners under conditions which replicate commercial batch or continuous processes."--Introduction, page [1].

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.922197&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture Canada. Engineering Research Service, issuing body.
Titre A laboratory wiener cabinet / G.E. Timbers, J.G. Caron, C.J. Randall.
Variante du titre A laboratory wiener curing cabinet
Titre de la série Contribution ; no. 563
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "Report number 7521-563."
Includes bibliographical references (page 6).
Information sur la publication Ottawa, Ontario : Engineering Research Service, Research Branch, Agriculture Canada, December 1975.
Auteur / Contributeur Timbers, G. E.(Gordon Ernest),1940- author.
Description 1 online resource (11 pages) : photographs, illustrations, charts.
Numéro de catalogue
  • A58-4/563E-PDF
Descripteurs Sausages -- Canada.
Saucisses -- Canada.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :