000 01919nam  2200373zi 4500
0019.928234
003CaOODSP
00520240703102707
006m     o  d f      
007cr mn|||||||||
008231005s2022    onc     ob   f000 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
045 |ay2y2
0861 |aA104-328/2022E-PDF
24500|aUndeclared allergens and gluten in sauces and salad dressings - May 1, 2020 to February 28, 2021 : |bfood allergen - targeted surveys.
264 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2022]
300 |a1 online resource (6 pages)
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
500 |aIssued also in French under title: Présence d'allergènes et de gluten non déclarés dans les sauces et les vinaigrettes - 1 mai 2020 au 28 février 2021 : chimie alimentaires - études ciblées.
504 |aIncludes bibliographical references (page 6).
650 0|aSauces|zCanada|xAnalysis.
650 0|aSalad dressing|zCanada|xAnalysis.
650 0|aAllergens|zCanada|xAnalysis.
650 0|aGluten|xAnalysis.
650 0|aFood contamination|zCanada.
650 0|aFood adulteration and inspection|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tPrésence d'allergènes et de gluten non déclarés dans les sauces et les vinaigrettes - 1 mai 2020 au 28 février 2021 : |w(CaOODSP)9.928235
85640|qPDF|s935 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2023/acia-cfia/A104-328-2022-eng.pdf
8564 |qHTML|sN/A|uhttps://inspection.canada.ca/food-safety-for-industry/food-chemistry-and-microbiology/food-safety-testing-reports-and-journal-articles/undeclared-allergens-and-gluten-in-sauces-and-sala/eng/1657133967231/1657133967606