000 01810nam  2200301zi 4500
0019.928309
003CaOODSP
00520240703102707
006m     o  d f      
007cr |n|||||||||
008231006s2020    onca    o    f000 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
0861 |aA104-338/2020E-PDF
24500|aCanadian Food Inspection Agency and industry testing for pathogens in ready-to-eat meat and poultry products : |bApril 1, 2015 to March 31, 2019.
264 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2020]
300 |a1 online resource (2 unnumbered pages) : |bcolour illustrations
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
500 |aIssued also in French under title: L'Agence canadienne d'inspection des aliments et l'industrie procèdent à des analyses de dépistage des agents pathogènes dans les produits de viande et de volaille prêts-à-manger : 1 avril 2015 au 31 mars 2019.
650 0|aFood adulteration and inspection|zCanada.
650 0|aPathogenic microorganisms|xDetection|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tL'Agence canadienne d'inspection des aliments et l'industrie procèdent à des analyses de dépistage des agents pathogènes dans les produits de viande et de volaille prêts-à-manger : |w(CaOODSP)9.928310
85640|qPDF|s141 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2023/acia-cfia/A104-338-2020-eng.pdf
85641|qHTML|sN/A|uhttps://inspection.canada.ca/food-safety-for-industry/food-chemistry-and-microbiology/food-safety-testing-reports-and-journal-articles/final-report/eng/1556632882565/1556632882833