000
| 01810nam 2200301zi 4500 |
---|
001 | 9.928309 |
---|
003 | CaOODSP |
---|
005 | 20240703102707 |
---|
006 | m o d f |
---|
007 | cr |n||||||||| |
---|
008 | 231006s2020 onca o f000 0 eng d |
---|
040 | |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP |
---|
043 | |an-cn--- |
---|
086 | 1 |aA104-338/2020E-PDF |
---|
245 | 00|aCanadian Food Inspection Agency and industry testing for pathogens in ready-to-eat meat and poultry products : |bApril 1, 2015 to March 31, 2019. |
---|
264 | 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2020] |
---|
300 | |a1 online resource (2 unnumbered pages) : |bcolour illustrations |
---|
336 | |atext|btxt|2rdacontent |
---|
337 | |acomputer|bc|2rdamedia |
---|
338 | |aonline resource|bcr|2rdacarrier |
---|
500 | |aIssued also in French under title: L'Agence canadienne d'inspection des aliments et l'industrie procèdent à des analyses de dépistage des agents pathogènes dans les produits de viande et de volaille prêts-à-manger : 1 avril 2015 au 31 mars 2019. |
---|
650 | 0|aFood adulteration and inspection|zCanada. |
---|
650 | 0|aPathogenic microorganisms|xDetection|zCanada. |
---|
710 | 2 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body. |
---|
775 | 08|tL'Agence canadienne d'inspection des aliments et l'industrie procèdent à des analyses de dépistage des agents pathogènes dans les produits de viande et de volaille prêts-à-manger : |w(CaOODSP)9.928310 |
---|
856 | 40|qPDF|s141 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2023/acia-cfia/A104-338-2020-eng.pdf |
---|
856 | 41|qHTML|sN/A|uhttps://inspection.canada.ca/food-safety-for-industry/food-chemistry-and-microbiology/food-safety-testing-reports-and-journal-articles/final-report/eng/1556632882565/1556632882833 |
---|