000 02185cam  2200397zi 4500
0019.928553
003CaOODSP
00520231227103901
006m     o  d f      
007cr mn|||||||||
008231011s2023    onc     ob   f000 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
045 |ay0y1
0861 |aA104-375/2023E-PDF
24500|aAflatoxins in chocolate, cocoa powder, grain-based foods, nuts and nut products, spices and wine - April 1, 2014 to March 31, 2015 : |bfood chemistry - targeted surveys - final report.
264 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2023]
300 |a1 online resource (10 pages)
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
500 |aIssued also in French under title: Aflatoxines dans le chocolat, la poudre de cacao, les aliments céréaliers, les noix et produits de noix, les épices et le vin - 1er avril 2014 au 31 mars 2015 : chimie alimentaire - études ciblées - rapport final.
504 |aIncludes bibliographical references (page 9).
650 0|aCocoa products|zCanada|xAnalysis.
650 0|aCereal products|zCanada|xAnalysis.
650 0|aNuts|zCanada|xAnalysis.
650 0|aNut products|zCanada|xAnalysis.
650 0|aSpices|zCanada|xAnalysis.
650 0|aWine and wine making|zCanada|xAnalysis.
650 0|aAflatoxins|zCanada|xAnalysis.
650 0|aFood adulteration and inspection|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tAflatoxines dans le chocolat, la poudre de cacao, les aliments céréaliers, les noix et produits de noix, les épices et le vin - 1er avril 2014 au 31 mars 2015 : |w(CaOODSP)9.928554
85640|qPDF|s970 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2023/acia-cfia/A104-375-2023-eng.pdf
8564 |qHTML|sN/A|uhttps://inspection.canada.ca/food-safety-for-industry/food-chemistry-and-microbiology/food-safety-testing-reports-and-journal-articles/aflatoxins-in-chocolate-cocoa-powder-grain-based-f/eng/1681253207925/1681253208393