000 01921nam  2200337zi 4500
0019.928570
003CaOODSP
00520240703102707
006m     o  d f      
007cr |n|||||||||
008231012s2022    oncd    ob   f|0| 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
0861 |aA104-383/2022E-PDF
24500|aToxic metals in botanical powders, frozen fruits and vegetables - April 1, 2020 to March 31, 2021 : |bfood chemistry - targeted surveys - final report.
264 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2022]
300 |a1 online resource (34 pages) : |bcharts
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
500 |aIssued also in French under title: Métaux toxiques dans les poudres végétales ainsi que les fruits et légumes congelés – 1 avril 2020 au 31 mars 2021 : chimie alimentaire – étude ciblée – rapport final.
504 |aIncludes bibliographical references (page 11).
650 0|aPowders (Pharmacy)|xHeavy metal content|zCanada.
650 0|aFrozen fruit|xHeavy metal content|zCanada.
650 0|aFrozen vegetables|xHeavy metal content|zCanada.
650 0|aFood adulteration and inspection|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tMétaux toxiques dans les poudres végétales ainsi que les fruits et légumes congelés – 1 avril 2020 au 31 mars 2021 : |w(CaOODSP)9.928574
85640|qPDF|s1.22 MB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2023/acia-cfia/A104-383-2022-eng.pdf
85641|qHTML|sN/A|uhttps://inspection.canada.ca/food-safety-for-industry/food-chemistry-and-microbiology/food-safety-testing-reports-and-journal-articles/toxic-metals-in-botanical-powders-frozen-fruits-an/eng/1665086755744/1665086756072