Non-permitted food colours in red palm oil - April 1, 2019 to March 31, 2020 : food chemistry - targeted surveys - final report. : A104-389/2022E-PDF

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publications.gc.ca/pub?id=9.928590&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency, issuing body.
Titre Non-permitted food colours in red palm oil - April 1, 2019 to March 31, 2020 : food chemistry - targeted surveys - final report.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Présence de colorants alimentaires interdits dans l'huile de palme rouge – 1er avril 2019 au 31 mars 2020 : chimie alimentaire – études ciblées – rapport final.
Includes bibliographical references (page [7]).
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2022]
Description 1 online resource (7 unnumbered pages)
Numéro de catalogue
  • A104-389/2022E-PDF
Descripteurs Palm oil -- Canada.
Coloring matter in food.
Food adulteration and inspection -- Canada.
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