000 01787nam  2200349zi 4500
0019.937847
003CaOODSP
00520240710133617
006m     o  d f      
007cr |n|||||||||
008240506s2010    oncd    ob   f|0| 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
0861 |aA104-495/2010E-PDF
24500|aFood Safety Action Plan report : |b2009-2010 targeted surveys : targeted survey investigating bacterial pathogens and generic E. coli in fresh leafy herbs.
24610|aTargeted survey investigating bacterial pathogens and generic E. coli in fresh leafy herbs
250 |a[2010 edition].
264 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2010]
300 |a1 online resource (25 pages) : |bcharts
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
500 |aIssued also in French under title: Plan d'action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : 2009-2010 études ciblées : étude ciblée visant les bactéries pathogènes et E. coli générique dans les fines herbes fraîches.
504 |aIncludes bibliographical references (pages 19-21).
650 0|aHerbs|zCanada.
650 0|aEscherichia coli|zCanada.
650 0|aPathogenic bacteria|zCanada.
650 0|aFood contamination|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tPlan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : |w(CaOODSP)9.939289
794 |tFood Safety Action Plan report : |b[2011 edition]|w(CaOODSP)9.937929
85640|qPDF|s504 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2024/acia-cfia/A104-495-2010-eng.pdf