000
| 01646nam 2200325zi 4500 |
---|
001 | 9.937985 |
---|
003 | CaOODSP |
---|
005 | 20240710113035 |
---|
006 | m o d f |
---|
007 | cr |n||||||||| |
---|
008 | 240506s2011 onc ob f|0| 0 eng d |
---|
040 | |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP |
---|
043 | |an-cn--- |
---|
086 | 1 |aA104-536/2011E-PDF |
---|
245 | 00|aFood Safety Action Plan report : |b2010-2011 targeted surveys : targeted survey investigating viral pathogens in leafy vegetables and green onions. |
---|
246 | 10|aTargeted survey investigating viral pathogens in leafy vegetables and green onions |
---|
264 | 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2011] |
---|
300 | |a1 online resource (24 pages) |
---|
336 | |atext|btxt|2rdacontent |
---|
337 | |acomputer|bc|2rdamedia |
---|
338 | |aonline resource|bcr|2rdacarrier |
---|
500 | |aIssued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : études ciblées de 2010-2011 : étude ciblée portant sur les agents pathogènes viraux dans les légumes-feuilles et les oignons verts. |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references (pages 16-17). |
---|
650 | 0|aEdible greens|zCanada. |
---|
650 | 0|aOnions|zCanada. |
---|
650 | 0|aFood contamination|zCanada. |
---|
650 | 0|aFoodborne diseases|zCanada. |
---|
710 | 2 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body. |
---|
775 | 08|tPlan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires rapport : |w(CaOODSP)9.940366 |
---|
856 | 40|qPDF|s724 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2024/acia-cfia/A104-536-2011-eng.pdf |
---|