000 01787nam  2200349zi 4500
0019.938054
003CaOODSP
00520240802132144
006m     o  d f      
007cr |n|||||||||
008240506s2013    oncd    ob   f000 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
0861 |aA104-571/2013E-PDF
24500|aFood Safety Action Plan report : |b2011/12-2012/13 targeted surveys : targeted survey investigating Cyclospora cayetanensis and Cryptosporidium spp. in fresh produce.
24610|aTargeted survey investigating Cyclospora cayetanensis and Cryptosporidium spp. in fresh produce
264 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2013]
300 |a1 online resource (21 pages) : |bcharts
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
500 |aIssued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires : rapport : études ciblées 2011-2012 et 2012-2013 : étude ciblée visant Cyclospora cayetanensis et Cryptosporidium spp. dans les fruits et légumes frais.
500 |a"RDIMS # 5946461."
504 |aIncludes bibliographical references (pages 15-16).
650 0|aFood|zCanada|xSafety measures.
650 0|aFood|zCanada|xAnalysis.
650 0|aParasites|zCanada.
650 0|aFruit|xContamination|zCanada.
650 0|aVegetables|xContamination|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tPlan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires : |w(CaOODSP)9.941430
85640|qPDF|s691 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2024/acia-cfia/A104-571-2013-eng.pdf