000 01766cam  2200337zi 4500
0019.938061
003CaOODSP
00520240802145228
006m     o  d f      
007cr |n|||||||||
008240506s2013    onc     ob   f000 0 eng d
040 |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP
043 |an-cn---
0861 |aA104-574/2013E-PDF
24500|aFood Safety Action Plan report : |b2011/2012 & 2012/2013 targeted surveys : targeted survey investigating viral pathogens and generic E. coli in fresh produce.
24610|aTargeted survey investigating viral pathogens and generic E. coli in fresh produce
264 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2013]
300 |a1 online resource (22 pages)
336 |atext|btxt|2rdacontent
337 |acomputer|bc|2rdamedia
338 |aonline resource|bcr|2rdacarrier
500 |aIssued also in French under title: Plan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires : rapport : études ciblées de 2011-2012 et 2012-2013 : études ciblées portant sur la présence de pathogènes viraux et d’E. coli de type générique dans les fruits et les légumes frais.
500 |a"RDIMS#6014459."
504 |aIncludes bibliographical references (pages 16-17).
650 0|aPathogenic microorganisms|zCanada.
650 0|aEscherichia coli|zCanada.
650 0|aFood contamination|zCanada.
650 0|aFood adulteration and inspection|zCanada.
7102 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body.
77508|tPlan d’action pour assurer la sécurité des produits alimentaires : |w(CaOODSP)9.941461
85640|qPDF|s557 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2024/acia-cfia/A104-574-2013-eng.pdf