000
| 01415nam 2200301zi 4500 |
---|
001 | 9.938163 |
---|
003 | CaOODSP |
---|
005 | 20240724105132 |
---|
006 | m o d f |
---|
007 | cr |n||||||||| |
---|
008 | 240506s2016 onc ob f|0| 0 eng d |
---|
040 | |aCaOODSP|beng|erda|cCaOODSP |
---|
043 | |an-cn--- |
---|
086 | 1 |aA104-619/2016E-PDF |
---|
245 | 00|aFood chemistry - targeted surveys : |bfinal report : deoxynivalenol in selected grains and pulses : April 1, 2015 - March 31, 2016. |
---|
246 | 10|aDeoxynivalenol in selected grains and pulses |
---|
264 | 1|a[Ottawa] : |bCanadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, |c[2016] |
---|
300 | |a1 online resource (7 pages) |
---|
336 | |atext|btxt|2rdacontent |
---|
337 | |acomputer|bc|2rdamedia |
---|
338 | |aonline resource|bcr|2rdacarrier |
---|
500 | |aIssued also in French under title: Chimie alimentaire – études ciblées : rapport final : présence de désoxynivalénol dans certaines céréales et légumineuses : 1er avril 2015 – 31 mars 2016. |
---|
504 | |aIncludes bibliographical references (page 7). |
---|
650 | 0|aGrain|zCanada. |
---|
650 | 0|aFood contamination|zCanada. |
---|
710 | 2 |aCanadian Food Inspection Agency, |eissuing body. |
---|
775 | 08|tChimie alimentaire – études ciblées : |w(CaOODSP)9.940945 |
---|
856 | 40|qPDF|s947 KB|uhttps://publications.gc.ca/collections/collection_2024/acia-cfia/A104-619-2016-eng.pdf |
---|