Thermal gaping and ejectability of meat from the Pacific oyster / by J.N.C. Whyte and B.L. Carswell. : Fs97-6/1283E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.578076&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Fisheries and Oceans. |
---|---|
Titre | Thermal gaping and ejectability of meat from the Pacific oyster / by J.N.C. Whyte and B.L. Carswell. |
Titre de la série | Canadian technical report of fisheries and aquatic sciences1488-5379No. 1283 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | On t.p.: Fisheries Research Branch, Vancouver, British Columbia. The catalogue number and ISSN for the print edition appear in the PDF version. (Résumé en français) |
Information sur la publication | Vancouver - British Columbia : Fisheries and Oceans Canada 1984. |
Description | 52p.figs., references, tables |
ISSN | 1488-5379 |
Numéro de catalogue |
|