Apparatus for the determination of water and fat in butter / by Frank T. Shutt. : A12-3/14-1907E-PDF
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publications.gc.ca/pub?id=9.810076&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture. Canada. Department of Agriculture. Dairy and Cold Storage Branch. |
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Titre | Apparatus for the determination of water and fat in butter / by Frank T. Shutt. |
Titre de la série | Bulletin, Dairy and Cold Storage Commissioner's series ; no. 14 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | "February 1907". Historical publication digitized in 2012 by Agriculture and Agri-Food Canada. Issued also in French under title: Appareil pour le dosage de la matière grasse et de l'eau dans le beurre. |
Information sur la publication | Ottawa : Department of Agriculture, Branch of the Dairy and Cold Storage Commissioner, 1907. |
Auteur / Contributeur | Shutt, Frank T. (Frank Thomas), 1859-1940. |
Description | 8 p. : ill. |
Numéro de catalogue |
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Descripteurs | Butter Dairy industry Agricultural technology |