Cooling milk on the farm / by C.K. Johns.  : A12-2/165-1933E-PDF

Bulletin outlining why it is important for the farmer to keep milk cool to prevent bacterial growth and explaining how cooling may be accomplished with surface coolers and cooling tanks with water, ice or electricity. Tank sizes and ice requirements are given, along with detailed plans for constructing an insulated milk cooling tank.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.826556&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Department of Agriculture.
Dominion Experimental Farms and Stations (Canada)
Titre Cooling milk on the farm / by C.K. Johns.
Titre de la série Bulletin, New series ; no. 165
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Title from cover.
Issued also in French under title: Le refroidissement du lait sur la ferme.
[Historical publication digitized by the Internet Archive from the collection of Agriculture and Agri-Food Canada].
Information sur la publication Ottawa : Dominion of Canada Department of Agriculture : Division of Bacteriology, Dominion Experimental Farms, 1933.
Auteur / Contributeur Johns, C. K.
Description 28 p. : ill.
Numéro de catalogue
  • A12-2/165-1933E-PDF
Descripteurs Milk
Agricultural technology
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :