A guide to the preparation of submissions on food additives : including information on irridiated food submissions and on requests for opinions on substances not regulated as food additives / [issued by]... : H164-56/2007E-PDF

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.690381&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Health Products and Food Branch.
Titre A guide to the preparation of submissions on food additives : including information on irridiated food submissions and on requests for opinions on substances not regulated as food additives / [issued by] the Bureau of Chemical Safety, Food Directorate.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Information sur la publication Ottawa - Ontario : Health Canada. 2007.
Description 47p.
ISBN 978-0-662-47137-0
Numéro de catalogue
  • H164-56/2007E-PDF
Numéro de catalogue du ministère HC Pub. : 4830
Descripteurs Food processing
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :