Lignes directrices relatives aux exigences quant à la durée et à la température de conservation des aliments potentiellement dangereux : guide à l'intention de l'industrie des transports et des agents...: H164-168/2013F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.641642&sl=0
Department/Agency | Canada. Santé Canada. |
---|---|
Title | Lignes directrices relatives aux exigences quant à la durée et à la température de conservation des aliments potentiellement dangereux : guide à l'intention de l'industrie des transports et des agents d'hygiène du milieu (AHM) / [publié par] Le Programme du public voyageur. |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Publishing information | Ottawa - Ontario : Santé Canada c2013. |
Description | 5p.références, tableau |
ISBN | 978-0-660-20747-6 |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Pub. : 130018 |
Subject terms | Sécurité alimentaire |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: