Les oeufs : production, identification et la conservation de la qualité / par H.L. Orr. : A73-782/1970F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.644202&sl=0
Department/Agency | Canada. Agriculture Canada. |
---|---|
Title | Les oeufs : production, identification et la conservation de la qualité / par H.L. Orr. |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. « Traduit de l'anglais, édition 1961. Première édition, 1963 ». |
Publishing information | Ottawa - Ontario : Agriculture Canada c1970. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | 782F |
Edition | Edition revisée. |
Subject terms | Alimentation Art culinaire Oeuf Produit agro-alimentaire |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: