Lignes directrices relatives aux exigences quant à la durée et à la température de conservation des aliments potentiellement dangereux : guide à l'intention de l'industrie des transports et des agents...: H164-168/2013F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.641642&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Santé Canada.
Title Lignes directrices relatives aux exigences quant à la durée et à la température de conservation des aliments potentiellement dangereux : guide à l'intention de l'industrie des transports et des agents d'hygiène du milieu (AHM) / [publié par] Le Programme du public voyageur.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Publishing information Ottawa - Ontario : Santé Canada c2013.
Description 5p.références, tableau
ISBN 978-0-660-20747-6
Catalogue number
  • H164-168/2013F-PDF
Departmental catalogue number Pub. : 130018
Subject terms Sécurité alimentaire
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: