Le lait écrémé en poudre [Division de la consultation en alimentation, Agriculture Canada].: A73-1106/1981F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.800324&sl=0
Department/Agency | Canada. Agriculture Canada. |
---|---|
Title | Le lait écrémé en poudre [Division de la consultation en alimentation, Agriculture Canada]. |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Éd. originale : 1962. Également disponible en anglais sous le titre : Skim milk powder. Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. Comprend un index. |
Publishing information | Ottawa : Agriculture Canada,c1981. |
Description | 28 p. : ill. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 1106/F |
Edition | Rév. |
Subject terms | Lait Art culinaire |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: