La neutralisation de la crème dans la fabrication du beurre / par A.H. White. : A13-1/141-1950F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.805395&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture. Canada. Ministère de l'agriculture. Service scientifique. |
---|---|
Title | La neutralisation de la crème dans la fabrication du beurre / par A.H. White. |
Series title | Circulaire ; 141 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | « Publication 643, Publiée en avril 1950 » Sur la couv. : Division de la bactériologie et des recherches laitières, Service scientifique. Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. |
Publishing information | Ottawa : Ministère de l'agriculture, 1950. |
Author / Contributor | White, A. H. |
Description | 8 p. |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | Publication 643 |
Edition | Rev. |
Subject terms | Beurre Industrie laitière |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: