Fromage de crème / par G. Bagnall. : A12-3/30-1911F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.810520&sl=0
Department/Agency | Canada. Ministère de l'agriculture. Canada. Ministère de l'agriculture. Division de l'industrie laitière et de la réfrigération. |
---|---|
Title | Fromage de crème / par G. Bagnall. |
Series title | Bulletin, Série du Commissaire de l'industrie laitière et de la réfrigération ; nº 30 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Publié aussi en anglais sous le titre : Cream cheese. Publication historique numérisée par Agriculture et Agroalimentaire Canada. |
Publishing information | Ottawa : Ministère de l'agriculture, Division du Commissaire de l'industrie laitière et de la réfrigération, 1911. |
Author / Contributor | Bagnall, G. |
Description | 7 p. : ill. |
Catalogue number |
|
Subject terms | Industrie laitière Fromage |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: