Bactéries pathogènes dans le café infusé à froid - 1 avril 2018 à 31 mars 2019 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.: A104-243/2020F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.906753&sl=0

Publication information
Department/Agency Agence canadienne d'inspection des aliments, organisme de publication.
Title Bactéries pathogènes dans le café infusé à froid - 1 avril 2018 à 31 mars 2019 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : Bacterial pathogens in cold brewed coffee - April 1, 2018 to March 31, 2019: food microbiology - targeted surveys – final report.
Publié aussi en format HTML.
Comprend des références bibliographiques (page 9).
Publishing information [Ottawa] : Agence canadienne d'inspection des aliments = Canadian Food Inspection Agency, [2020]
Description 1 ressource en ligne (9 pages)
Catalogue number
  • A104-243/2020F-PDF
Subject terms Bactéries pathogènes -- Canada.
Café -- Canada.
Aliments -- Contamination -- Canada.
Aliments -- Inspection -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: