Système de classification des aliments du Guide alimentaire canadien 2019 : élaboration et validation.: H164-331/2022F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.909106&sl=0
Department/Agency | Canada. Santé Canada, organisme de publication. |
---|---|
Title | Système de classification des aliments du Guide alimentaire canadien 2019 : élaboration et validation. |
Publication type | Monograph |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Publié aussi en anglais sous le titre : 2019 Canada's Food Guide food classification system : development & validation. « Pub. : 210720. » Comprend des références bibliographiques (pages 17-18). |
Publishing information | Ottawa (Ontario) : Santé Canada = Health Canada, mars 2022. ©2022 |
Description | 1 ressource en ligne (18 pages) : illustration en couleur |
ISBN | 9780660425641 |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | 210720 |
Subject terms | Aliments -- Canada -- Classification. Politique alimentaire -- Canada. |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: