Système de classification des aliments du Guide alimentaire canadien 2019 : élaboration et validation.: H164-331/2022F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.909106&sl=0

Publication information
Department/Agency Canada. Santé Canada, organisme de publication.
Title Système de classification des aliments du Guide alimentaire canadien 2019 : élaboration et validation.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : 2019 Canada's Food Guide food classification system : development & validation.
« Pub. : 210720. »
Comprend des références bibliographiques (pages 17-18).
Publishing information Ottawa (Ontario) : Santé Canada = Health Canada, mars 2022.
©2022
Description 1 ressource en ligne (18 pages) : illustration en couleur
ISBN 9780660425641
Catalogue number
  • H164-331/2022F-PDF
Departmental catalogue number 210720
Subject terms Aliments -- Canada -- Classification.
Politique alimentaire -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: