De l'abattage au supermarché : comment les chaînes d'approvisionnement influencent les prix du bœuf / par Tyler Patrice.: CS62-0014/2022-10F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.913804&sl=0

Publication information
Department/Agency Statistique Canada, organisme de publication.
Title De l'abattage au supermarché : comment les chaînes d'approvisionnement influencent les prix du bœuf / par Tyler Patrice.
Series title [Série analytique des prix], 1706-7731
Publication type Series - View Master Record
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : From slaughter to supermarket: how supply-chains inform beef prices.
Publié aussi en format HTML.
« Date de diffusion : le 2 septembre 2022. »
Publishing information [Ottawa] : Statistique Canada = Statistics Canada, août 2022.
©2022
Author / Contributor Patrice, Tyler, auteur.
Description 1 ressource en ligne (7 pages) : graphiques.
ISBN 9780660447377
Catalogue number
  • CS62-0014/2022-10F-PDF
Departmental catalogue number 62F0014M2022010
Subject terms Bœuf (Viande) -- Prix -- Canada.
Bœuf (Viande) -- Industrie -- Canada -- Statistiques.
Logistique (Organisation) -- Canada -- Statistiques.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: