De l'abattage au supermarché : comment les chaînes d'approvisionnement influencent les prix du bœuf / par Tyler Patrice.: CS62-0014/2022-10F-PDF
Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.913804&sl=0
Department/Agency | Statistique Canada, organisme de publication. |
---|---|
Title | De l'abattage au supermarché : comment les chaînes d'approvisionnement influencent les prix du bœuf / par Tyler Patrice. |
Series title | [Série analytique des prix], 1706-7731 |
Publication type | Series - View Master Record |
Language | [French] |
Other language editions | [English] |
Format | Electronic |
Electronic document | |
Note(s) | Publié aussi en anglais sous le titre : From slaughter to supermarket: how supply-chains inform beef prices. Publié aussi en format HTML. « Date de diffusion : le 2 septembre 2022. » |
Publishing information | [Ottawa] : Statistique Canada = Statistics Canada, août 2022. ©2022 |
Author / Contributor | Patrice, Tyler, auteur. |
Description | 1 ressource en ligne (7 pages) : graphiques. |
ISBN | 9780660447377 |
Catalogue number |
|
Departmental catalogue number | 62F0014M2022010 |
Subject terms | Bœuf (Viande) -- Prix -- Canada. Bœuf (Viande) -- Industrie -- Canada -- Statistiques. Logistique (Organisation) -- Canada -- Statistiques. |
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.- Date modified: