Bactéries pathogènes dans la crème glacée à base de produits laitiers - 1 avril 2017 au 31 mars 2020 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.: A104-348/2020F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.928415&sl=0

Publication information
Department/Agency Agence canadienne d'inspection des aliments, organisme de publication.
Title Bactéries pathogènes dans la crème glacée à base de produits laitiers - 1 avril 2017 au 31 mars 2020 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : Bacterial pathogens in dairy ice cream - April 1,2017 to March 31, 2020: food microbiology - targeted surveys - finalreport.
Comprend des références bibliographiques (page 11).
Publishing information [Ottawa] : Agence canadienne d'inspection des aliments = Canadian Food Inspection Agency, octobre 2020.
Description 1 ressource en ligne (11 pages)
Catalogue number
  • A104-348/2020F-PDF
Subject terms Glaces (Pâtisserie) -- Canada.
Bactéries pathogènes -- Canada.
Aliments -- Contamination -- Canada.
Aliments -- Inspection -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: