Bactéries pathogènes et organismes indicateurs dans les viandes prêtes-à-manger - 1 avril 2018 au 31 mars 2021 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.: A104-366/2022F-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.928502&sl=0

Publication information
Department/Agency Agence canadienne d'inspection des aliments, organisme de publication.
Title Bactéries pathogènes et organismes indicateurs dans les viandes prêtes-à-manger - 1 avril 2018 au 31 mars 2021 : microbiologie des aliments - études ciblées - rapport final.
Publication type Monograph
Language [French]
Other language editions [English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Publié aussi en anglais sous le titre : Bacterial pathogens and indicators in ready-to-eat meat - April 1, 2018 to March 31, 2021 : food microbiology - targeted surveys - final report.
« Études ciblées en microbiologie des aliments - janvier 2022. »
Comprend des références bibliographiques (page 7).
Publishing information [Ottawa] : Agence canadienne d'inspection des aliments = Canadian Food Inspection Agency, 2022.
Description 1 ressource en ligne (7 pages)
Catalogue number
  • A104-366/2022F-PDF
Subject terms Viande -- Microbiologie -- Canada.
Bactéries pathogènes -- Canada.
Aliments -- Inspection -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: