Poultry = volaille.: A104-470/2019-PDF

Permanent link to this Catalogue record:
publications.gc.ca/pub?id=9.929996&sl=0

Publication information
Department/Agency Agence canadienne d'inspection des aliments, organisme de publication.
Title Poultry = volaille.
Variant title Volaille
Poultry/volaille
Publication type Monograph
Language Bilingual-[French | English]
Format Electronic
Electronic document
Note(s) Titre de la couverture.
Diagram of meat cuts / Diagramme des coupes de viande -- Skeletal diagram / Diagramme squelettique -- Meat cut nomenclature and description / Nomenclature et description des coupes de viande -- Variety meats / Abats et issues -- List of meat cut modifiers / Liste des modificatifs des coupes de viande.
Texte en français et en anglais.
Publishing information [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency = Agence canadienne d'inspection des aliments, [2019]
Description 1 ressource en ligne ([21] pages) : illustrations (certaines en couleur)
Catalogue number
  • A104-470/2019-PDF
Subject terms Viande -- Coupes -- Canada -- Nomenclature -- Guides, vade-mecum, etc.
Volailles -- Traitement -- Canada.
Request alternate formats
To request an alternate format of a publication, complete the Government of Canada Publications email form. Use the form’s “question or comment” field to specify the requested publication.
Date modified: