A guide to the preparation of submissions on food additives : including information on irridiated food submissions and on requests for opinions on substances not regulated as food additives / [issued by]... : H164-56/2007E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.690381&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Health Products and Food Branch. |
---|---|
Titre | A guide to the preparation of submissions on food additives : including information on irridiated food submissions and on requests for opinions on substances not regulated as food additives / [issued by] the Bureau of Chemical Safety, Food Directorate. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Information sur la publication | Ottawa - Ontario : Health Canada. 2007. |
Description | 47p. |
ISBN | 978-0-662-47137-0 |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | HC Pub. : 4830 |
Descripteurs | Food processing |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :