Seafood (fish, crustaceans and shellfish) : one of the ten priority food allergens / developed in consultation with Allergy/Asthma Information Association, Anaphylaxis Canada, Association québécoise des... : H164-156/5-2012E-PDF
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publications.gc.ca/pub?id=9.696602&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Health Products and Food Branch. |
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Titre | Seafood (fish, crustaceans and shellfish) : one of the ten priority food allergens / developed in consultation with Allergy/Asthma Information Association, Anaphylaxis Canada, Association québécoise des allergies alimentaires, Canadian Society of Allergy and Clinical Immunology. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Autres formats offerts | Papier-[Anglais] |
Information sur la publication | Ottawa - Ontario : Health Canada. [2012]. |
Description | 8p.photographs |
ISBN | 978-1-100-21154-1 |
Numéro de catalogue |
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Numéro de catalogue du ministère | HC Pub.: 120126 |
Descripteurs | Allergies |