A guide to the preparation of submissions on food additives / Bureau of Chemical Safety, Food Directorate.  : H164-56/2013E-PDF

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.697541&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Health Products and Food Branch.
Titre A guide to the preparation of submissions on food additives / Bureau of Chemical Safety, Food Directorate.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "The purpose of this Guide is to assist food manufacturers and distributors in the preparation of food additive submissions. This Guide was compiled by Health Canada's Food Directorate and replaces the first version that was published on December 27, 2007. This Guide has been updated to reflect certain changes on how food additives are regulated in Canada (see Section 1.0)."--Page 3 of 36, Introduction.
Information sur la publication Ottawa - Ontario : Health Canada. 2013.
Description 36p.
Numéro de catalogue
  • H164-56/2013E-PDF
Descripteurs Food processing
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :