A guide to the preparation of submissions on food additives / Bureau of Chemical Safety, Food Directorate. : H164-56/2013E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.697541&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Health Products and Food Branch. |
---|---|
Titre | A guide to the preparation of submissions on food additives / Bureau of Chemical Safety, Food Directorate. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | "The purpose of this Guide is to assist food manufacturers and distributors in the preparation of food additive submissions. This Guide was compiled by Health Canada's Food Directorate and replaces the first version that was published on December 27, 2007. This Guide has been updated to reflect certain changes on how food additives are regulated in Canada (see Section 1.0)."--Page 3 of 36, Introduction. |
Information sur la publication | Ottawa - Ontario : Health Canada. 2013. |
Description | 36p. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Food processing |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :