Development of high levels of histamine in Atlantic mackerel (Scomber scombrus linnaeus) : an examination of some factors affecting histamine formation in the mackerel / by M.W. Gilgan. : Fs97-6/1399E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.578197&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Fisheries and Oceans. |
---|---|
Titre | Development of high levels of histamine in Atlantic mackerel (Scomber scombrus linnaeus) : an examination of some factors affecting histamine formation in the mackerel / by M.W. Gilgan. |
Titre de la série | Canadian technical report of fisheries and aquatic sciences1488-5379No. 1399 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | On t.p.: Inspection Services Branch, Halifax, Nova Scotia. The catalogue number and ISSN for the print edition appear in the PDF version. (Résumé en français) |
Information sur la publication | Halifax - Nova Scotia : Fisheries and Oceans Canada 1987. |
Description | 23p.figs., references, tables |
ISSN | 1488-5379 |
Numéro de catalogue |
|
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :