Foaming properties of dairy cream / by Michel Britten and Hélène Giroux. : A54-12/1992-1E
This paper reviews the impact of process and composition variables on the quality of this product. The characteristics of dairy cream are identified and described. The report presents techniques developed at the Centre which permit an objective assessment of cream quality.--Summary
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.608705&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Agriculture Canada. |
---|---|
Titre | Foaming properties of dairy cream / by Michel Britten and Hélène Giroux. |
Titre de la série | PublitechTechnical bulletin No. 1-A |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Format | Papier |
Note(s) | "This paper reviews the impact of process and composition variables on the quality of this product. The characteristics of dairy cream are identified and described. The report presents techniques developed at the Centre which permit an objective assessment of cream quality."--Summary. N.B.: Incorrect catalogue number (A54-12/1992-1A) printed in this publication. |
Information sur la publication | Saint-Hyacinthe - Quebec : Agriculture Canada 1992. |
Reliure | Ring binding |
Description | 30p. : figs., references ; 28 cm. |
ISBN | 0-662-20315-1 |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Dairy products Dairy industry |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :