Classification of products at the food – natural health product interface : products in food formats. : H164-108/2010E-PDF
"This guidance document outlines the principles and considerations to be applied in determining if a product in a food format is a natural health product. It has been created and published with a view to achieving greater consistency, transparency and quality of classification decisions relating to products in food format. It is intended to be used in conjunction with other existing guidance documents and policies"--Introduction, p. 1.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.693560&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Health Canada. Natural Health Products Directorate. |
---|---|
Titre | Classification of products at the food – natural health product interface : products in food formats. |
Variante du titre | Products in food formats |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Édition ultérieure | Guidance document |
Édition précédente | Classification of products at the food – natural health product interface |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | "June 2010." Title from cover. Issued also in French under title: Classification des produits situés à la frontière entre les aliments et les produits de santé naturels : produits sous forme d'aliments. Includes bibliographical references. |
Information sur la publication | Ottawa : Health Canada, Natural Health Products Directorate, 2010. |
Description | 7 p. |
ISBN | 978-1-100-16161-7 |
Numéro de catalogue |
|
Édition | Version 2.0 |
Descripteurs | Food Functional foods Classification |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :