Classification of products at the food – natural health product interface : products in food formats. : H164-108/2010E-PDF

"This guidance document outlines the principles and considerations to be applied in determining if a product in a food format is a natural health product. It has been created and published with a view to achieving greater consistency, transparency and quality of classification decisions relating to products in food format. It is intended to be used in conjunction with other existing guidance documents and policies"--Introduction, p. 1.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.693560&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Health Canada. Natural Health Products Directorate.
Titre Classification of products at the food – natural health product interface : products in food formats.
Variante du titre Products in food formats
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Édition ultérieure Guidance document
Édition précédente Classification of products at the food – natural health product interface
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "June 2010."
Title from cover.
Issued also in French under title: Classification des produits situés à la frontière entre les aliments et les produits de santé naturels : produits sous forme d'aliments.
Includes bibliographical references.
Information sur la publication Ottawa : Health Canada, Natural Health Products Directorate, 2010.
Description 7 p.
ISBN 978-1-100-16161-7
Numéro de catalogue
  • H164-108/2010E-PDF
Édition Version 2.0
Descripteurs Food
Functional foods
Classification
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :