Pork quality :a guide to understanding colour and structure of pork muscle = Qualité du porc : guide explicatif de la couleur et de la structure du muscle du porc. : A63-5180/1984-PDF

"The purpose of this booklet is to present standardized methodology for assigning pork (cuts and/or carcasses) to specific quality categories based on colour and structure characteristics of the musculature. It is expected that the material in this guide will be useful to industry, and to government and university personnel in conducting surveys, sorting cuts into specific processing and merchandising channels and exploiting export potential."--Introd., p. [1].

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publications.gc.ca/pub?id=9.801170&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture Canada. Food Production and Inspection Branch.
Canada. Agriculture Canada.
Titre Pork quality :a guide to understanding colour and structure of pork muscle = Qualité du porc : guide explicatif de la couleur et de la structure du muscle du porc.
Variante du titre Qualité du porc : guide explicatif de la couleur et de la structure du muscle du porc
Type de publication Monographie
Langue Bilingue-[Anglais | Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "Joint Publication of Research Branch (Lacombe Meat Research Centre) and Food Production and Inspection Branch, Ottawa."
Text in English and in French.
Information sur la publication Ottawa : Agriculture Canada, [1984?].
Description [13] p. : figs., col. ill.
Numéro de catalogue
  • A63-5180/1984-PDF
Numéro de catalogue du ministère Publication 5180/B
Descripteurs Meat
Food inspection
Hogs
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