The carcass grading of hogs / [prepared by the Live Stock and Live Stock Products Division, Marketing Service]. : A14-1/48-1941E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.802220&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture. Marketing Service. Canada. Agricultural Supplies Board. |
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Titre | The carcass grading of hogs / [prepared by the Live Stock and Live Stock Products Division, Marketing Service]. |
Titre de la série | War-time production series : special pamphlet ; no. 48 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Caption title. Issued also in French under title: Le classement des porcs au croc ou « en carcasses ». Historical publication digitized by Agriculture and Agri-Food Canada. |
Information sur la publication | Ottawa : Agricultural Supplies Board, 1941. |
Description | 4 p. |
Numéro de catalogue |
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Descripteurs | Hogs Animal inspection |