Some of the factors that control the water-content of butter / by Frank T. Shutt ; with the assistance of C.F. Whitley and A.T. Charron.  : A12-3/8-1906E-PDF

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publications.gc.ca/pub?id=9.809259&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Department of Agriculture.
Canada. Department of Agriculture. Dairy Commissioner's Branch.
Titre Some of the factors that control the water-content of butter / by Frank T. Shutt ; with the assistance of C.F. Whitley and A.T. Charron.
Titre de la série Bulletin ; no. 8
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Historical publication digitized in 2012 by Agriculture and Agri-Food Canada.
Issued also in French under title : Quelques facteurs affectant la teneur en eau du beurre.
Information sur la publication Ottawa : Department of Agriculture, Dairy Commissioner's Branch, 1906.
Auteur / Contributeur Shutt, Frank T. (Frank Thomas), 1859-1940.
Whitley, Chas. F.
Charron, A. T.
Description 10 p.
Numéro de catalogue
  • A12-3/8-1906E-PDF
Descripteurs Dairy industry
Dairy products
Butter
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