Requirements for operators of abattoirs, rendering plants, dead stock collection centres and post-mortem laboratories / Livestock Identification and Traceability Program.  : A104-116/2016E-PDF

"The objective of the national Livestock Identification and Traceability program is to provide accurate and up-to-date livestock identity, movement and location information to mitigate the impact of disease outbreaks, food safety issues and natural disasters. This brochure provides an overview of federal livestock identification and traceability requirements" -- p.1.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.822748&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency.
Titre Requirements for operators of abattoirs, rendering plants, dead stock collection centres and post-mortem laboratories / Livestock Identification and Traceability Program.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Exigences pour les exploitants d'abattoirs, les usines d'équarrissage, les établissements de collecte de carcasses et les laboratoires d'examen post-mortem.
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency, c2016.
Description 4 p. : ill.
Numéro de catalogue
  • A104-116/2016E-PDF
Édition Second version.
Descripteurs Food inspection
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :