Tankage : its value in live stock and poultry feeding / by Edward B. Fraser and J.G. Stothart, and H.S. Gutteridge. : A12-8/29-1937E-PDF
"Through a newer knowledge of nutrition, the live stock feeder realizes that the coarse grains and roughages seldom make a complete ration. The value of these feeds is increased considerably when the ration, whether it be designed for the production of milk or meat, is balanced with additional protein and other essential elements. ... Tankage is a product of animal origin ..."--p. [3].
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.824452&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Department of Agriculture. Dominion Experimental Farms and Stations (Canada) |
---|---|
Titre | Tankage : its value in live stock and poultry feeding / by Edward B. Fraser and J.G. Stothart, and H.S. Gutteridge. |
Titre de la série | Farmers' bulletin ; 29 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Cover title. "Issued April, 1937." Issued also in French under title: Les poudres de viande ou farines animales : leur valeur dans l'alimentation des bestiaux et des volailles. Historical publication digitized by Agriculture and Agri-Food Canada. The feeding value of tankage -- Suggestions on feeding tankage -- Tankage in cattle rations -- Tankage, its value in poultry feeding. |
Information sur la publication | Ottawa : Department of Agriculture : Experimental Farms Branch,1937. |
Auteur / Contributeur | Fraser, E. B. (Edward B.) Stothart, J. G. Gutteridge, H. S. |
Description | 8 p. |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | Publication 558 |
Descripteurs | Animal nutrition Animal husbandry |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :