Framework for initiating and conducting risk analysis activities on microbial hazards in food . : H164-198/2017E-PDF

"This document is intended to describe the current practices and future direction at the Bureau of Microbial Hazards, Food Directorate in undertaking major risk analysis activities. The proposed framework has been developed to ensure that the initiation and completion of these major risk analysis activities are in line with the HC-DMF. Additionally, the risk analysis process is based on the principles described in the Canadian Standards Association document, Risk Management: Guideline for Decision-Makers, as well as those principles described in the Codex Alimentarius Commission Principles and Guidelines for the Conduct of Microbiological Risk Management (MRM)"--Statement of purpose, p. 4.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.827576&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Health Canada.
Titre Framework for initiating and conducting risk analysis activities on microbial hazards in food .
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "January 2017."
Title from cover.
Issued also in French under title: Cadre pour le démarrage et la réalisation d’activités d’analyse des risques sur les dangers microbiens relatifs aux aliments.
Includes bibliographical references.
Information sur la publication Ottawa : Health Canada, 2017.
Description 18 p. : ill.
ISBN 9780660068114
Numéro de catalogue
  • H164-198/2017E-PDF
Numéro de catalogue du ministère Pub.: 160231
Descripteurs Risk management
Food safety
Health hazards
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :