Functional foods and beverages in Japan / [prepared by Julie Acheson]. : A74-3/19-2016E-PDF

“Although Japan’s population is in a prolonged state of contraction, retail sales of functional foods have been increasing over the past five years. This may be due to Japan’s growing middle-class and increased per capita spending power. Additionally, Japan’s large aging population is increasingly health conscious and may be more inclined to splurge on products that claim to have added health benefits”--Executive summary.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.827919&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture and Agri-Food Canada.
Titre Functional foods and beverages in Japan / [prepared by Julie Acheson].
Titre de la série Market Access Secretariat - global analysis report, 1920-6615
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Aliments et boissons fonctionnels au Japon.
"April 2016."
Includes bibliographical references.
Information sur la publication [Ottawa] : Agriculture and Agri-Food Canada, c2016.
Auteur / Contributeur Acheson, Julie.
Description 10 p.
Numéro de catalogue
  • A74-3/19-2016E-PDF
Descripteurs Functional foods
Agri-food products
Market analysis
International markets
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :