Competitive trade analysis : fresh, frozen and processed crustaceans in China / [prepared by Stephanie Clarke]. : A74-3/2016-26E-PDF

"This report looks to highlight crustacean imports into China, and attempts to identify the best opportunities for Canadian exports. Specifically, the data analysis that follows focusses on the top ten Chinese fresh, frozen or processed crustacean imports, ofwhich Canada maybe a supplier. It identifies the gap between China’s imports from the world and the proportion provided by Canada, and then outlines top international competitors"--Report content summary.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.827966&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Agriculture and Agri-Food Canada.
Titre Competitive trade analysis : fresh, frozen and processed crustaceans in China / [prepared by Stephanie Clarke].
Titre de la série Market Access Secretariat - global analysis report, 1920-6615
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Analyse du commerce compétitif: crustacés à l’état frais, congelé et transformé – Chine.
"June 2016."
Includes bibliographical references.
Information sur la publication [Ottawa] : Agriculture and Agri-Food Canada, 2016, c2015.
Auteur / Contributeur Clarke, Stephanie.
Description 18 p.
Numéro de catalogue
  • A74-3/2016-26E-PDF
Descripteurs Agri-food products
Crustaceans
International trade
Market analysis
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :