Preserved fish (salted, dried, smoked or pickled) / prepared by the Canadian General Standards Board. : P29-5-032-142-1991E-PDF

"This specification applies to salted, dried, smoked or pickled fish. It is intended to be used by food services in the procurement of food"--Scope.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841795&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian General Standards Board.
Titre Preserved fish (salted, dried, smoked or pickled) / prepared by the Canadian General Standards Board.
Titre de la série Government of Canada standard ; no. 32.142-91
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "August 1991."
"Withdrawal, April 2020."
"Experience and excellence"--Cover.
Converted to GCS in 2014.
Issued also in French under title: Poisson salé, séché, fumé ou saumuré.
Text in English, withdrawal in English and French.
Information sur la publication Ottawa : Canadian General Standards Board, 1991, 2014, 2020.
Description [6], 5 p.
Numéro de catalogue
  • P29-5-032-142-1991E-PDF
Numéro de catalogue du ministère ICS 67.120.30
Édition Withdrawn
Descripteurs Fish
Purchasing
Standards
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :