Eviscerated chicken and chicken parts = Poulets éviscérés et morceaux de poulet. : P29-5-032-181-1990-PDF
"This specification applies to ready-to-cook, (eviscerated) chicken including Rock Cornish hen and chicken capon, and to chicken parts. It is intended for use by food services in the procurement of food"--Scope.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.841821&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian General Standards Board. |
---|---|
Titre | Eviscerated chicken and chicken parts = Poulets éviscérés et morceaux de poulet. |
Variante du titre | Poulets éviscérés et morceaux de poulet |
Titre de la série | Government of Canada standard ; no. 32.181-90 |
Type de publication | Série - Voir l'enregistrement principal |
Langue | Bilingue-[Anglais | Français] |
Format | Électronique |
Document électronique |
|
Note(s) | "August 1990." "Withdrawal, April 2020." "Experience and excellence"--Cover. Converted to GCS in 2014. Text in English and French. |
Information sur la publication | Ottawa : Canadian General Standards Board, 1990, 2014, 2020. |
Description | [6], 6 p. |
Numéro de catalogue |
|
Numéro de catalogue du ministère | ICS 67.120.20 |
Édition | Withdrawn |
Descripteurs | Poultry Purchasing Standards |