3 key principles for exporters : keeping food safe. : A104-147/3-2018E-PDF

"Under the Safe Food for Canadians Regulations (SFCR) new food safety requirements will apply to businesses that prepare food to be exported outside of Canada. This infographic provides a visual representative of the key principles to keeping food safe for exporters"--Provided by publisher.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.859153&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canadian Food Inspection Agency.
Titre 3 key principles for exporters : keeping food safe.
Type de publication Monographie
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Format Électronique
Document électronique
Note(s) Issued also in French under title: Trois principes clés à l’intention des exportateurs : comment préserver la salubrité des aliments.
Caption title.
At head of title: Industry resource.
Issued also in HTML format.
Information sur la publication [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency, [2018]
Description [1] p. : col. ill.
Numéro de catalogue
  • A104-147/3-2018E-PDF
Descripteurs Agri-food industry
Exports
Food safety
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :