3 key principles for exporters : keeping food safe. : A104-147/3-2018E-PDF
"Under the Safe Food for Canadians Regulations (SFCR) new food safety requirements will apply to businesses that prepare food to be exported outside of Canada. This infographic provides a visual representative of the key principles to keeping food safe for exporters"--Provided by publisher.
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.859153&sl=1
Ministère/Organisme | Canadian Food Inspection Agency. |
---|---|
Titre | 3 key principles for exporters : keeping food safe. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Autres langues publiées | [Français] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Issued also in French under title: Trois principes clés à l’intention des exportateurs : comment préserver la salubrité des aliments. Caption title. At head of title: Industry resource. Issued also in HTML format. |
Information sur la publication | [Ottawa] : Canadian Food Inspection Agency, [2018] |
Description | [1] p. : col. ill. |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Agri-food industry Exports Food safety |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :