Bread, biscuits, confectionery and ice cream . : CS32-203E-PDF

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.862106&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Canada. Dominion Bureau of Statistics.
Canada. Department of Trade and Commerce.
Titre Bread, biscuits, confectionery and ice cream .
Type de publication Série
Langue [Anglais]
Fait suite à The bakery and confectionery industry ; Began and ceased with 1918.
Suivi de Report on the baking industry in Canada including bread and other bakery products ; Began with 1920; ceased with 1921.
Format Électronique
Note(s) Digitized edition from print [produced by Statistics Canada].
Title from caption.
Issued also in print and on microfiche.
Split into: Report on the baking industry in Canada including bread & other bakery products; and, Report on the biscuit and confectionery industry in Canada.
Information sur la publication Ottawa : Dominion Bureau of Statistics, [1921?]
Chronologie Began and ceased with 1919.
Périodicité Annual
Numéro de catalogue
  • CS32-203E-PDF
Descripteurs Manufacturing industry
Food
Numéros
Cliquez ici pour agrandir le tout
1919 Cliquer pour agrandir
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :