Sujets similaires

64 résultats pour « Bacteria. » trié par ministère/organisme en ordre croissant
  1. 1978 field report : project ARD-025 : bacteria die-off rate / submitted by: G.J. Koteles. En36-539/01-1979E-PDF
    Numéro de catalogue :
    En36-539/01-1979E-PDF
    Ministère/Organisme :
    National Water Research Institute (Canada), issuing body.
    Type de publication:
    Série
    Format:
    PDF
  2. Chief Public Health Officer of Canada's … spotlight report. HP2-18E-PDF
    Numéro de catalogue :
    HP2-18E-PDF
    ISSN :
    2562-6280
    Ministère/Organisme :
    Public Health Agency of Canada.
    Type de publication:
    Série
    Format:
    PDF
  3. E.coli 0157:H7 - food safety facts : preventing foodborne illness. A104-14/2005E-PDF
    Date :
    2005.
    Numéro de catalogue :
    A104-14/2005E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF
  4. E.coli 0157:H7 - food safety facts : preventing foodborne illness A104-14/2005E
    Date :
    2005.
    Numéro de catalogue :
    A104-14/2005E
    ISBN :
    0-662-41099-8
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    Papier
  5. Genetic confirmation of DRDC – Suffield Research Centre biological field simulants for the New Substances Notification Program / Doug Bader, Glen Fisher, Susan Rowsell, DRDC - Suffield Research Centre. D68-2/144-2018E-PDF
    Numéro de catalogue :
    D68-2/144-2018E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Defence R&D Canada - Suffield.
    Type de publication:
    Série
    Format:
    PDF
  6. Salmonella - food safety facts : preventing foodborne illness A104-15/2005E
    Date :
    2005.
    Numéro de catalogue :
    A104-15/2005E
    ISBN :
    0-662-41101-3
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    Papier
  7. Salmonella food - safety facts : preventing foodborne illness. A104-15/2005E-PDF
    Date :
    2005.
    Numéro de catalogue :
    A104-15/2005E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF
  8. Shigella - food safety facts : preventing foodborne illness. A104-16/2005E-PDF
    Date :
    2005.
    Numéro de catalogue :
    A104-16/2005E-PDF
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    PDF
  9. Shigella - food safety facts : preventing foodborne illness A104-16/2005E
    Date :
    2005.
    Numéro de catalogue :
    A104-16/2005E
    ISBN :
    0-662-41100-5
    Ministère/Organisme :
    Canadian Food Inspection Agency.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    Papier
  10. Probiotics – understanding them will lead to greater use A52-137/4-2009E
    Date :
    c2008.
    Numéro de catalogue :
    A52-137/4-2009E
    ISBN :
    978-1-100-11537-5
    Ministère/Organisme :
    Canada. Agriculture and Agri-Food Canada.
    Type de publication:
    Monographie
    Format:
    Papier

Pages de résultat

Date de modification :