Efficiency concepts in food distribution : a commissioned report / by Dr. Robert A. Schulz. : RG47-79/1979E-PDF
Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.890056&sl=1
Ministère/Organisme | Canada. Consumer and Corporate Affairs Canada, issuing body. |
---|---|
Titre | Efficiency concepts in food distribution : a commissioned report / by Dr. Robert A. Schulz. |
Type de publication | Monographie |
Langue | [Anglais] |
Format | Électronique |
Document électronique | |
Note(s) | Digitized edition from print [produced by Innovation, Science and Economic Development Canada]. Includes bibliographical references (pages 42-72). |
Information sur la publication | [Ottawa] : Policy Coordination Branch, Department of Consumer and Corporate Affairs, December 1979. |
Auteur / Contributeur | Schulz, Robert A., author. |
Description | 1 online resource (74 pages) |
Numéro de catalogue |
|
Descripteurs | Food industry and trade. Consumers. Aliments -- Industrie et commerce. Consommateurs. |
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.- Date de modification :