Voluntary labelling and advertising of foods that are and are not products of genetic engineering. : P29-32-315-2021E-PDF

"In recognition of heightened interest regarding foods that are and are not products of genetic engineering, countries and international bodies have examined approaches for identifying such foods through labelling, to assist consumers in making informed food choices"--Introduction, page ii.

Lien permanent pour cette publication :
publications.gc.ca/pub?id=9.900194&sl=1

Renseignements sur la publication
Ministère/Organisme Standards Council of Canada, issuing body.
Canadian General Standards Board, issuing body.
Titre Voluntary labelling and advertising of foods that are and are not products of genetic engineering.
Titre de la série National standard of Canada ; CAN/CGSB-32.315-2004
Type de publication Série - Voir l'enregistrement principal
Langue [Anglais]
Autres langues publiées [Français]
Édition précédente Voluntary labelling and advertising of foods that are and are not products of genetic engineering Reaffirmed May 2016
Format Électronique
Document électronique
Note(s) "Published May 2021."
"Experience and excellence"--Cover.
Issued also in French under title: Étiquetage volontaire et publicité visant les aliments issus ou non du génie génétique.
Includes bibliographical references.
Information sur la publication Ottawa, ON Canada : Canadian General Standards Board : Standards Council of Canada, 2004, 2021.
©2021
Description 1 online resource (ii, 8, A2, B4, C1 pages).
Numéro de catalogue
  • P29-32-315-2021E-PDF
Numéro de catalogue du ministère ICS 55.020 ICS 67.040
Édition Reaffirmed May 2021
Descripteurs Genetic engineering -- Standards -- Canada.
Food -- Labeling -- Standards -- Canada.
Genetically modified foods -- Labeling -- Standards -- Canada.
Demander des formats alternatifs
Pour demander une publication dans un format alternatif, remplissez le formulaire électronique des publications du gouvernement du Canada. Utilisez le champ du formulaire «question ou commentaire» pour spécifier la publication demandée.
Date de modification :